Chec cu cacao

de pity19 in Prajituri, 3 Iun 2014 | 9458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri zahar + zahar pudra ( pentru pudrat )
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 plicuri praf de copt
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Aluat: Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, galbenusurile le frecam cu zaharul si zaharul vanilat. Mixam usor pana devine spuma galbuie. Amestecam faina cu praful de copt si turnam peste compozitia de oua, amestecam bine de jos in sus. Separam jumatate din amestec, in una din cele doua adaugam cacaoa si amestecam de jos in sus

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt, adaugam amestecul fara cacao si intindem pe toata suprafata, cu o lingura adaugam amestecul cu cacao in linie cu tava (in lung)

Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu cca 30-35 minute pana trece testul cu scobitoarea

Cand este gata indepartam cu grija foaia de copt. Pudram cu zahar si servim!

TIPS-URI

1

Este foarte bun langa o cana de ceai cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu cacao (reteta video)