Briose cu crema de ciocolata (finetti)

de luminita20_2006 in Prajituri, 16 Iun 2011 | 3253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 2 oua
  • 150 gr zahar
  • 2 1/2 cesti faina
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura cacao
  • 1 praf  de copt
  • 50 ml ulei
  • esenta vanilie/ rom
  • sare
  • crema de finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de ciocolata (finetti):

Se bat ouale cu zaharul si un varf de sare.


Se pune laptele, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si cacaua , se omogenizeaza bine.


Se pune in foma de briose hartie apoi se umple pe jumate, se adauga cate o lingurita de finetti si se pune iarasi aluat.


Se da la cuptor 25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de ciocolata (finetti)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

17.06.2011, 18:20

bune

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:49

bune

luminita20_2006 1

19.06.2011, 09:26

Mihaela nu iti trebuie curaj....sunt simplu de facut ...tava sa ai

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Eclere