Chec cu cacao

de Tabita _ in Dulciuri, 18 Mar 2016 | 4259 vizualizari

 

Am facut acest chec foarte repede. Nu am facut mai multe poze ca aveam musafiri si s-a dus repede. Am reusit sa mai pastrez doar cateva felii pentru voi. :))

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina
  • 1 cana de apa
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Faina, apa, zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat se mixeaza.

Apoi se iau cateva linguri din compozitie si se amesteca cu cacaua. 

Intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia fara cacao, iar pe deasupra, pe mijloc, se pune cea cu cacaua.

Se da la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 30 de minute sau pana e copt. Se verifica cu o scobitoare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu iaurt