Chec cu cacao si alune de padure

de ionela2682 in Dulciuri, 26 Feb 2013 | 1467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri rase de faina
  • 8 linguri rase de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 2 oua
  • 6 linguri de apa minerala
  • 6 linguri de ulei
  • 1 lingura cacao
  • 50 g alune de padure
  • sare
  • Glazura
  • 3 linguri zahar
  • 50 g unt
  • 1 lingura cacao
  • alune de padure tocate fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao si alune de padure:

Se pun intr-un bol toate ingredientele si se mixeaza bine cateva minute. La final adaugam alunele de padure tocate si omogenizam . Turnam in tava(eu am folosit un bol de yena ) unsa cu ulei si tapetata cu faina , dam la cuptor pana trece testul scobitorii. Lasam sa se raceasca complet


Glazura


Punem intr-un ibric zaharul sa se caramelizeze,cand s-a caramelizat complet adaugam cacaoa si untul ,amestecam bine pana se topeste complet untul.La final adaugam cateva alune tocate fin.


Rasturnam prajitura pe un platou/farfurie, turnam glazura calduta peste prajitura complet racita.

 

TIPS-URI

1

-se mai pot folosi alune,nuci ,stafide...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

lia maria 1

26.02.2013, 16:18

super pufos si gustos

adry88 1

26.02.2013, 19:07

place

Cris2711 1

26.02.2013, 21:57

wow

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Crema de banane cu lamaie si sos de ciocolata (Crema de platano con limon y toke de chocolate)