Chec cu cacao si ciocolata alba

de Bya Ralu in Dulciuri, 28 Ian 2017 | 5664 vizualizari

 

Reteta luata de la Deyu si putin modificata! Tare bun!
Ca la bucatarasi acasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 50 g ciociolata alba
  • 1 lingura cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao si ciocolata alba:

Ouale se pun intr-un castron inalt si se mixeaza cu zaharul pentru cateva minute.

Se pune uleiul si se mixeaza in continuare.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt, esenta de vanilie si apa.

Mixam toata compozitia bine.

Intr-o tava de chec, punem hartie de copt, turnam din compozitia formata aproape toata (se pastreaza putin pentru a se amesteca cu cacaua.)

Peste compozitia ramasa, punem cacaua si mixam bine.

Turnam pe mijloc compozitia cu cacao.

Ciocolata alba o tocam cat mai marunt si o presaram deasupra peste cacao.

Se da la cuptorul preincalzit, pentru circa 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

29.01.2017, 13:26

multumesc mult

loredanaaa 1

29.01.2017, 14:21

Am sa fac și eu , arata bine și e simplu de facut

Bya Ralu 1

29.01.2017, 15:09

da da e usor de facut si e tare bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Krem a la krem, o bunatate de prajitura