Tiramisu reteta reinterpretata

de Toamna07 in Dulciuri, 23 Oct 2012 | 7366 vizualizari

 

Trebuie sa le pregatiti,sunt o minunatie !
Tiramisu reteta reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 35 de praline :
  • 24 bucati piscoturi
  • 1 cutie de mascarpone
  • 1 ceasca de cafea espresso
  • 3 linguri Amareto sau cateva picaturi de esenta migdale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta reinterpretata:

Tiramisu reteta reinterpretata

Am pus piscoturile in robotul de bucatarie si le-am macinat fin. Intr-un castron mare am rasturnat piscoturile macinate si peste ele am pus ceasca de cafea calda,am amestecat  si pentru 10 minute le-am abandonat.  Cu mixerul am batut mascarpone,esenta de migdale si vanilia.Crema fina rezultata se adauga peste biscuitii inmuiati cu cafea . Omogenizam compozitia si formam bilute de marimea unei nuci pe care le tavalim prin cacao. Dam la frigider pentru o ora si apoi...servim!:)

Pralinele se pregatesc foarte usor si sunt delicioase!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

alba_zori 1

26.10.2012, 06:40

wow minunate,ce bune,ce pofta..

Toamna07 1

27.10.2012, 12:26

Sunteti grozave!
Weekend linistit!

ralu_river 1

01.11.2012, 12:39

ce bine arata !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de ciocolata cu lapte si menta