Tiramisu reteta reinterpretata

de Toamna07 in Dulciuri, 23 Oct 2012 | 4387 vizualizari

 

Trebuie sa le pregatiti,sunt o minunatie !
Tiramisu reteta reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 35 de praline :
  • 24 bucati piscoturi
  • 1 cutie de mascarpone
  • 1 ceasca de cafea espresso
  • 3 linguri Amareto sau cateva picaturi de esenta migdale
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta reinterpretata:

Tiramisu reteta reinterpretata


Am pus piscoturile in robotul de bucatarie si le-am macinat fin. Intr-un castron mare am rasturnat piscoturile macinate si peste ele am pus ceasca de cafea calda,am amestecat si pentru 10 minute le-am abandonat. Cu mixerul am batut mascarpone,esenta de migdale si vanilia.Crema fina rezultata se adauga peste biscuitii inmuiati cu cafea . Omogenizam compozitia si formam bilute de marimea unei nuci pe care le tavalim prin cacao. Dam la frigider pentru o ora si apoi...servim!:)


Pralinele se pregatesc foarte usor si sunt delicioase!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

alba_zori 1

26.10.2012, 06:40

wow minunate,ce bune,ce pofta..

Toamna07 1

27.10.2012, 12:26

Sunteti grozave!
Weekend linistit!

ralu_river 1

01.11.2012, 12:39

ce bine arata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Bomboane cu Nutella si alune de padure