Chec cu cacao si ciocolata alba

de Bya Ralu in Dulciuri, 28 Ian 2017 | 1105 vizualizari

 

Reteta luata de la Deyu si putin modificata! Tare bun!
Ca la bucatarasi acasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 50 g ciociolata alba
  • 1 lingura cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao si ciocolata alba:

Ouale se pun intr-un castron inalt si se mixeaza cu zaharul pentru cateva minute.


Se pune uleiul si se mixeaza in continuare.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt, esenta de vanilie si apa.


Mixam toata compozitia bine.


Intr-o tava de chec, punem hartie de copt, turnam din compozitia formata aproape toata (se pastreaza putin pentru a se amesteca cu cacaua.)


Peste compozitia ramasa, punem cacaua si mixam bine.


Turnam pe mijloc compozitia cu cacao.


Ciocolata alba o tocam cat mai marunt si o presaram deasupra peste cacao.


Se da la cuptorul preincalzit, pentru circa 30-40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

29.01.2017, 13:26

multumesc mult

loredanaaa 1

29.01.2017, 14:21

Am sa fac și eu , arata bine și e simplu de facut

Bya Ralu 1

29.01.2017, 15:09

da da e usor de facut si e tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Tort Nesquik