Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2015 | 7435 vizualizari

 

Un aperitiv simplu de facut pe gustul nostru.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carnati afumat de porc
  • 3 oua
  • 100 gr de faina
  • 100 gr branza sarata de vaca
  • 100 gogosari murati
  • 100 gr lapte
  • 1/2 praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati:

Intr-un castron se mixeaza ouale, se adauga laptele si telemeaua data pe razatoarea mica si se omogenizeaza bine. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul de ou cu o spatula prin miscari usoare.


Carnatul si gogosarul se taie feliute si se adauga in compozitie si se omogenizeaza.Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se unge cu putin ou batut, pentru culoare.


Se coace la foc mediu pana devine aurie si trece testul cu scobitoarea.

 

TIPS-URI

1

Daca compozitia vi se pare prea moale puteti sa mai adaugati putina faina sau branza rasa pentru a avea o consistenta mai bogata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

02.01.2015, 21:25

deyutzky 1

02.01.2015, 21:51

mmmmm suna deliciosss

reisnaor_2006 1

03.01.2015, 10:43

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv