Chec cu ciocolata

de adry88 in Prajituri, 7 Oct 2011 | 3126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul si se mixeaza pana se face o spuma lucioasa.


Galbenusurile le mixam cu 2 linguri de zahar pana se topeste, adaugam uleiul treptat ca la maioneza pana se face o crema. Adaugam albusurile si amestecam cu lingura prin rasturnare. Faina o amestecam cu praful de copt si adaugam treptat in compozitia de ou. Adaugam ciocolata topita, amestecam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava in cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

12.10.2011, 13:52

wow ce am pierdut

LadyCrs 1

20.04.2012, 19:11

Dacă e cu ciocolată cu siguranță e gustos!

adry88 1

20.04.2012, 20:42

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Chec fara grasime...fara cuptor :)