Chec cu ciocolata si mango

de katty in Dulciuri, 23 Ian 2017 | 768 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 4 oua
  • 250 gr faina
  • 2 linguri cacao neagra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 50 gr ciocolata rupta bucati
  • 1/2 mango descojit si taiat cubulete
  • zahar pudra ptr ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata si mango:

Mixam untul la temperatura camerei, apoi adaugam zaharul si mixam in continuare, pana capata o consistenta cremoasa. Adaugam pe rand, cate un ou, mixand in continuare. Adaugam zaharul vanilat, apoi cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt si cacao. Turnam amestecul intr-o forma de chec. Deasupra, presaram cubuletele de mango si ciocolata. Cu ajutorul unei linguri, apasam putin fructele si ciocolata. Dam forma la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pana trece proba scobitorii (aproximativ 50-60 minute). Scoatem checul si il lasam sa se raceasca 10 min in tava, apoi pe un gratar. Dupa ce s-a racit, se presara deasupra zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata si mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

simona72 1

25.01.2017, 11:08

Grozav!

miki_a 1

27.01.2017, 05:18

Minunat!

MarianaCreuciuc 1

05.02.2017, 20:01

Mulțumesc frumos, sunteți minunați!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si frisca