Chec cu ciocolata si stafide

de jolygina in Prajituri, 23 Mar 2011 | 3181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 cani de zahar (150g)
  • o cana de ulei
  • o cana de lapte
  • coaja de la o portocala
  • 4 cani de faina
  • un praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100g ciocolata topita
  • 2 linguri de cacao
  • esenta de rom
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata si stafide:

Separam albusurile si le batem spuma ,cand sunt gata se adauga treptat zaharul ,apoi galbenusurile pe rand ,uleiul iar la sfarsit laptele


Amestecam bine ingredientele solide :faina,praful de copt,zaharul vanilat si coaja de lamaie si le incorporam usor in compozitia de oua


Cand totul este gata ungem 2 tavi de cozonac(sau chec mie imi place sa le pun in cele de cozonac pentru ca ies mai dolofanele ) si asezam cam trei sferturi din compozitie in ambele tavi


Amestecam in restul de compozitie cacaoa ,ciocolata topita si esenta de rom ,turnam peste compozitia din tavi si dam la cuptor timp de 45-50 min


cand s-au copt le pudram cu zahar calde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Mihaela11_jo 1

03.04.2011, 23:51

Ce scump e Alex; la asa o dulceata asa prajitura fina

adry88 1

05.05.2011, 19:06

bunnnnnnnnnnnnn

jolygina 1

12.08.2011, 13:42

multumesc mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Amandine