Chec cu crema de pepene galben

de Bya Ralu in Dulciuri, 17 Sep 2013 | 2699 vizualizari

 

Cand am facut mini tartele cu pepene galben mi-a ramas crema asa ca m-am gandit sa fac cu un chec!a iesit super bun :x

 

INGREDIENTE

  • 250-300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 3 oua
  • crema de pepene galben
  • esenta de vanilie
  • 3-4 nuci
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu crema de pepene galben:

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,iar galbenusurile se amesteca cu zaharul,esenta de vanilie si untul taiat cuburi.


Pasta de galbenusuri formata o amestecam cu albusurile,adaugam si faina si praful de copt si crema de pepene.


Nuciile le curatam de pielite si le pisam.Se adauga in compozitie si se pastreaza cateva pentru a pune deasupra.


O tava de chec o tapetam cu ulei si faina,adaugam compozitia de chec,iar deasupra punem cateva nuci pisate.


Se da la cuptor pentr 30-40 minute,pana se rumeneste frumos.


Se serveste rece cu nuci proaspete

 

TIPS-URI

1

Cuptorul trebuie sa fie preincalzit

2

Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu crema de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

Larisel 1

27.11.2013, 18:47

Geniala ideea!!

Bya Ralu 1

27.11.2013, 21:05

noiinbucatarie 1

16.06.2016, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec din faina integrala si nuci