Chec cu crema de pepene galben

de Bya Ralu in Dulciuri, 17 Sep 2013 | 3387 vizualizari

 

Cand am facut mini tartele cu pepene galben mi-a ramas crema asa ca m-am gandit sa fac cu un chec!a iesit super bun :x

 

INGREDIENTE

  • 250-300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 3 oua
  • crema de pepene galben
  • esenta de vanilie
  • 3-4 nuci
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu crema de pepene galben:

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,iar galbenusurile se amesteca cu zaharul,esenta de vanilie si untul taiat cuburi.


Pasta de galbenusuri formata o amestecam cu albusurile,adaugam si faina si praful de copt si crema de pepene.


Nuciile le curatam de pielite si le pisam.Se adauga in compozitie si se pastreaza cateva pentru a pune deasupra.


O tava de chec o tapetam cu ulei si faina,adaugam compozitia de chec,iar deasupra punem cateva nuci pisate.


Se da la cuptor pentr 30-40 minute,pana se rumeneste frumos.


Se serveste rece cu nuci proaspete

 

TIPS-URI

1

Cuptorul trebuie sa fie preincalzit

2

Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu crema de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Larisel 1

27.11.2013, 18:47

Geniala ideea!!

Bya Ralu 1

27.11.2013, 21:05

Rahela Velicu 1

16.06.2016, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Chec alb şi negru