Chec cu dovleac si nuca de cocos

de nilgun in Prajituri, 23 Noi 2013 | 1507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovleac copt - o tava mare de cuptor
  • 8 oua
  • o cana de lapte
  • jumatate cana ulei
  • o cana de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 cani de faina
  • 1 pliculet prafde copt
  • 150 gr.nuca de cocos
  • 2 esente de portocale
  • plus lemon curd- reteta la biscuiti cu lamaie
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovleac si nuca de cocos:

Dovleacul il curatam si il taiem bucatale. Intr-o tava de cuptor, punem foile de copt, punem dovleacu si dam la cuptor pana cand acesta e copt. Il blenduim pentru a face un piure de dovleac.


Intr-un vas batem ouale intregi fff bn. Apoi turnam uleiul si amestecam ff bine. Punem laptele, zaharul, esentele, zaharul vanilat, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos si batem f bine cu un tel. Amestecam cu piureul de dovleac.


In 3 tavi de chec punem hartie de copt si turnam compozitia astfel obtinuta. Introducem la cuptor pana ce e gata. Facem testul cu scobitoarea, insa batul nu va iesi fff curat deoarece din cauza dovleacului compozitia checului e mai umeda.


Fiind oarecem dulce...am mancat ornat cu lemon curd.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovleac si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nilgun 1

23.11.2013, 17:37

ms

Rocsi 1

23.11.2013, 21:16

nilgun 1

24.11.2013, 09:59

ms rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu dovleac, nuci si ciocolata neagra