Chec cu dovlecei

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 4236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 100 gr.caşcaval ras;
  • 100 gr.branza rasa( ce branza aveti prin casa);
  • 3-4 dovlecei;
  • 180 gr.iaurt;
  • 400 gr.faina;
  • 1 pachet praf de copt;
  • cimbru uscat;
  • 50 ml. ulei.

ptr.sos:

  • 150 gr.iaurt;
  • 1 catel de usturoi;
  • 1 ling.sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovlecei:

ouale se bat spuma adaugandu-se treptat iaurtul şi uleiul.

se adauga branza şi caşcavalul ,dovlecei dati prin razatoare şi storşi;

se amesteca compozitia;peste se adauga ın ploaie faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarşit cimbrul uscat.

ıntr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia şi se da la cuptorul pre-ıncalzit la 170 grade ptr.aprox. 45 min.

dupa ce se racoreşte se taie şi se serveşte cu sosul de iaurt.

sos:iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat şi cu sosul de soia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv