Chec cu dovlecei

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 3131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 100 gr.caşcaval ras;
  • 100 gr.branza rasa( ce branza aveti prin casa);
  • 3-4 dovlecei;
  • 180 gr.iaurt;
  • 400 gr.faina;
  • 1 pachet praf de copt;
  • cimbru uscat;
  • 50 ml. ulei.

ptr.sos:

  • 150 gr.iaurt;
  • 1 catel de usturoi;
  • 1 ling.sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovlecei:

ouale se bat spuma adaugandu-se treptat iaurtul şi uleiul.


se adauga branza şi caşcavalul ,dovlecei dati prin razatoare şi storşi;


se amesteca compozitia;peste se adauga ın ploaie faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarşit cimbrul uscat.


ıntr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia şi se da la cuptorul pre-ıncalzit la 170 grade ptr.aprox. 45 min.


dupa ce se racoreşte se taie şi se serveşte cu sosul de iaurt.


sos:iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat şi cu sosul de soia

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

kukibella 1

12.03.2012, 14:09

multumesc ptr.aprecieri

Aurelia 07_07 1

12.03.2012, 17:21

Buna idee

Sim0na 1

12.03.2012, 19:29

Interesanta idee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu branza
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv Rococo