Icre de fasole

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2015 | 1099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole
  • 2 foi de dafin
  • 50ml apa in care a fiert fasolea
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata marunt
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:



  • Punem fasolea la inmuiat pentru cel putin 8 ore.

  • Fierbem fasolea cu foile de dafin.

  • Zdrobim fasolea ca pentru fasolea batuta.

  • Eu am pus boabele in blender, impreuna cu 50 de ml de apa in care a fiert fasolea si cu uleiul.

  • Le-am zdrobit, am adaugat si suc de lamaie dupa gust.

  • Potrivim de sare si piper.

  • Adaugam si 2 linguri de ulei de masline si amestecam.

  • Taiem ceapa foarte fin si o punem peste fasole.

  • Amestecam energic si dam la rece cel putin 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

Bunica 1

26.10.2015, 17:26

Ce-mi plac icrele astea de post!

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:59

Rocsi 1

26.10.2015, 20:06

Ce faine ti-au iesit, vreau si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Sote de morcovi