Ochiuri in cuib de cartofi

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 4453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 4 oua
  • 50 g cascaval
  • putin ulei
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri in cuib de cartofi:

Spalam cartofii, ii curatam si i dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Condimentam cu sare si piper iar apoi ii punem in tigaia in care am incins putin ulei. Amestecam pana se inmoaie putin iar apoi dam de pe foc.


Intr-o tava unsa cu ulei punem 4 gramajoare de cartofi si formam cu lingura o adancitura in miloc.


In fiecare adancitura spargem cate un ou. Ar fi bine ca oul sa nu treaca de marginea "cuibului". La mine au trecut :). Punem putina sare peste oua si dam la cuptor la foc potrivit 10-15 minute.


Scoatem tava din cuptor, radem cascaval peste cuiburi si mai dam la cuptor cateva minute, cat sa se gratineze.


Punem pe farfurii pe care am ras putin casval. Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri in cuib de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

La Ancuta 1

06.01.2011, 14:32

Vladimir, Miuta multumesc

Adinacarla 1

07.01.2011, 13:50

foarte bun

Bya Ralu 1

14.02.2013, 11:18

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti cu jambon