Ochiuri in cuib de cartofi

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 4287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 4 oua
  • 50 g cascaval
  • putin ulei
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri in cuib de cartofi:

Spalam cartofii, ii curatam si i dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Condimentam cu sare si piper iar apoi ii punem in tigaia in care am incins putin ulei. Amestecam pana se inmoaie putin iar apoi dam de pe foc.


Intr-o tava unsa cu ulei punem 4 gramajoare de cartofi si formam cu lingura o adancitura in miloc.


In fiecare adancitura spargem cate un ou. Ar fi bine ca oul sa nu treaca de marginea "cuibului". La mine au trecut :). Punem putina sare peste oua si dam la cuptor la foc potrivit 10-15 minute.


Scoatem tava din cuptor, radem cascaval peste cuiburi si mai dam la cuptor cateva minute, cat sa se gratineze.


Punem pe farfurii pe care am ras putin casval. Se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri in cuib de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

La Ancuta 1

06.01.2011, 14:32

Vladimir, Miuta multumesc

Adinacarla 1

07.01.2011, 13:50

foarte bun

Bya Ralu 1

14.02.2013, 11:18

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Platou rece cu aperitiv