Plăcintă cu piept de pui şi legume

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2015 | 3681 vizualizari

 

O plăcintă delicioasă, care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, iar ingredientele sunt la îndemână. Mi-a plăcut foarte mult şi aluatul foietaj, care a fost foarte subţire şi proaspăt, nu prea-mi place să folosesc aluat congelat.
Puteţi să folosiţi şi alte ingrediente pentru umplutură, eu am vrut în mod deosebit să pun broccoli şi piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • O foaie aluat foietaj ( Puff pastry dela Lidl)
  • 1 buc piept de pui
  • Câteva bucheţele de broccoli
  • Legume din amestec mexican
  • Brânza telemea
  • 2 oua
  • 3 linguri smântâna
  • 100 g cascaval
  • Condimente Barbeque pentru pui
  • Sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă cu piept de pui şi legume:

Pieptul de pui l-am taiat felii,l-am condimentat si l-am prajit în tigaie,dupa care l-am taiat bucati mai mici.


Legumele mexicane si broccoli le-am fiert în apa cu sare.


Telemeaua am taiat-o cubulete.


Cascavalul l-am razuit.


Ouale le-am batut si am adaugat smântâna si o parte din cascavalul razuit.


Intr-o tava am asezat aluatul de foietaj.


Peste el am pus pieptul de pui,legumele,brânza,peste ele am turnat ouale cu smântâna si cascaval,iar la urma am presarat restul de cascaval.


Am adunat marginile aluatului peste umplutura si am pus la cuptor la 200 de grade pâna s-a rumenit aluatul si s-a închegat umplutura.


Cam 30 de minute am lasat-o eu.


Se poate servi calda sau rece.


Mie mi-a placut mai mult rece.


S-aveţi poftă !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă cu piept de pui şi legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

30.03.2015, 21:08

mirela0911 1

31.03.2015, 13:56

O bunatate!

katty 1

31.03.2015, 15:14

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu piept de pui si legume