Plăcintă cu piept de pui şi legume

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2015 | 4224 vizualizari

 

O plăcintă delicioasă, care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, iar ingredientele sunt la îndemână. Mi-a plăcut foarte mult şi aluatul foietaj, care a fost foarte subţire şi proaspăt, nu prea-mi place să folosesc aluat congelat.
Puteţi să folosiţi şi alte ingrediente pentru umplutură, eu am vrut în mod deosebit să pun broccoli şi piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • O foaie aluat foietaj ( Puff pastry dela Lidl)
  • 1 buc piept de pui
  • Câteva bucheţele de broccoli
  • Legume din amestec mexican
  • Brânza telemea
  • 2 oua
  • 3 linguri smântâna
  • 100 g cascaval
  • Condimente Barbeque pentru pui
  • Sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă cu piept de pui şi legume:

Pieptul de pui l-am taiat felii,l-am condimentat si l-am prajit în tigaie,dupa care l-am taiat bucati mai mici.


Legumele mexicane si broccoli le-am fiert în apa cu sare.


Telemeaua am taiat-o cubulete.


Cascavalul l-am razuit.


Ouale le-am batut si am adaugat smântâna si o parte din cascavalul razuit.


Intr-o tava am asezat aluatul de foietaj.


Peste el am pus pieptul de pui,legumele,brânza,peste ele am turnat ouale cu smântâna si cascaval,iar la urma am presarat restul de cascaval.


Am adunat marginile aluatului peste umplutura si am pus la cuptor la 200 de grade pâna s-a rumenit aluatul si s-a închegat umplutura.


Cam 30 de minute am lasat-o eu.


Se poate servi calda sau rece.


Mie mi-a placut mai mult rece.


S-aveţi poftă !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă cu piept de pui şi legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

30.03.2015, 21:08

mirela0911 1

31.03.2015, 13:56

O bunatate!

katty 1

31.03.2015, 15:14

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu piept de pui si legume