Chec cu fursecuri

de Lau in Prajituri, 27 Iun 2013 | 2278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fursecuri
  • 170 g unt
  • 80 g zahar
  • 150 g faina
  • sirop de menta
  • Chec
  • 1 cana de apa rece
  • 1/2 ulei cescuta
  • 1 cana de zahar
  • 1 si 1/2 cani faina
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fursecuri:

Fursecuri-se mixeaza untul cu zaharul pana se topeste, adaugam faina si sirop de menta dupa gust (eu am pus 3 linguri) si amestecam bine. Coca o impaturim in folie alimetara si dam la rece 30 minute.


Cu mana formam bilute, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt care le vom coace in cuptorul incalzit pana se rumesc putin marginile (cca 10 minute) Le lasam sa se raceasca in tava.


Checul-Intr-un vas cernem faina,adaugam ingredientele uscate si amestecam,


In alt vas amestecam apa cu uleiul si otetul,adaugam treptat peste amestecul de faina,amestecand usor,


In tava de chec tapetata cu hartie de copt asezam fursecurile pe fundul tavii,deasupra adaugam compozitia de chec


Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,(cca 30)


Lasam sa se raceasca in tava dupa care pudram cu zahar pudra


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

27.06.2013, 20:29

Ce mult imi place

Emacristina 1

27.06.2013, 21:23

ce frumos arata

Lau 1

27.06.2013, 21:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Chec.......1,2,3,4