Chec cu iaurt si stafide

de rivka in Prajituri, 10 Ian 2010 | 8860 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1 pahar iaurt
    1 pahar zahar
    3 pliculete zahar vanilat
    3 oua
    3 pahare de faina
    1 sfert pahar ulei
    125 grame stafide
    1 lingurita sare
    1 pliculet praf de copt
    otet pt stins praful de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu iaurt si stafide:

Se amesteca ingredientele de mai sus intr-un castron, cu lingura de lemn pana se obtine un aluat cam ca cel de clatite consistenta mai groasa.


Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia, se da la cuptorul incalzit inainte la foc mic cca 175 grade cca 1 ora, se incearca cu o andrea la mijloc cand iese curata e gata.


Se taie cand s-a racit si se serveste cu lapte, cacao sau uns cu pasta de ciocolata.


Se pastreaza acoperit cu un stergar de bucatarie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu iaurt si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

ela 1

19.01.2010, 00:44

avem pe cineva aici care a uitat ca este la dieta???

ela 1

19.01.2010, 00:46

mai ales la ora asta cand se pune tot ce mananci....

Miha 1

19.01.2010, 00:57

Nuuu...pentru ca stafidele sunt cahhhh.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu struguri