Chec cu lamaie,mac si iaurt

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 11 Iun 2011 | 9480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 230 g unt
  • 270 g faina
  • 50 ml zeama de lamaie
  • 125 g iaurt natural
  • 10 g praf de copt
  • 2 linguri mac
  • Vanilie
  •  
  • Glazura :
  • 150 g zahar pudra
  • Zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu lamaie,mac si iaurt:

Ouale se mixeaza cu zaharul,se adauga margarina partial topit si iaurtul. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia umeda. La sfarsit se incorporeaza macul,vanilia si coaja de lamaie.

 Aluatul se toarna intr-o tava pentru chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da tava 45 minute la cuptorul preincalzit.

 Se scoate tava din cuptor si se lasa sa se racoreasca,apoi se scoate din forma.

 Glazura:

Zaharul pudra se amesteca cu putina zeama de lamaie cat sa obtinem o glazura! Se toarna peste chec si se lasa sa se intareasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu lamaie,mac si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat