Prajitura Rudy

de Irina in Dulciuri, 28 Apr 2015 | 12546 vizualizari

 

Abia am descoperit-o, desi multi bucatarasi dragalasi au facut-o pana acum. Tot ce va mai spun este ca e delicios de buna!

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 galbenus
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  •  400 g faina
  • esenta de rom
  • Pt. crema:
  • 3 cutii de branza Ceva pufos Delaco (3*140 g)
  • 1 cutie mascarpone (250 g)
  • 200 g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 3 oua
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Am mixat bine untul cu zaharul, am adaugat galbenusul de ou, cele doua linguri de cacao, esenta de rom si faina plus praful de copt. Am obtinut un aluat omogen, pe care l-am impartit in doua, formand cate o bila. Am pus aluatul la intarit in frigider si am trecut la prepararea cremei.


Am amestecat branza pufoasa cu crema de mascarpone, zaharul, ouale si esenta de rom.


Intr-o tava de cuptor cu dimensiunile 25/30 cm tapetata cu hartie de copt am ras (pe razatoarea mare) una din bilele de aluat. Pe deasupra am turnat crema de branza.


Deasupra am ras cea de a doua bila de aluat, avand grija sa distribui uniform aluatul, pe intreaga suprafata.


Tava am pus-o la cuptor pentru 45 minute, la 180 grade si gata treaba!


Prajitura se lasa la racit inainte de a fi taiata.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

tarasmariana 1

05.05.2015, 18:42

Rita Ilies 1

05.05.2015, 18:43

De când n-am mai mâncat...

tanyapatap 1

05.05.2015, 20:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort ''Mada''