Chec (cu lapte condensat)

de rodicamaria in Prajituri, 16 Feb 2014 | 3509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie (397 g) lapte condensat
  • 100 g merisoare confiate
  • 150 g papaya confiat
  • 175 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 40 g razatura de nuca de cocos
  • zeama de la o portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec (cu lapte condensat):

Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna in tava de chec.


Se da la cuptorul incins in prealabil si se coace pana trece testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

Este de preferat sa folosti fructe confiate neindulcite , ale mele au fost indulcite si a iesit un chec foarte dulce (avand in vedere ca si laptele condensat este indulcit).

2

Puteti folosi si stafide .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec (cu lapte condensat)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

rodicamaria 1

16.02.2014, 14:43

Foarte bun ! Si usor de facut ! Arunci toate in castron , amesteci si gata . Data viitoare o sa pun si zeama de lamaie ca sa nu mai fie chiar asa de dulce !

MotanLaOale 1

16.02.2014, 19:27

monik80 1

21.03.2015, 06:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piept de pui umplut
  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu fructe de padure si gem de mure