Chec cu morcov (de post)

de Anamaria7 in Prajituri, 18 Mar 2011 | 4798 vizualizari

 

Cu dedicatie pentru Susu :) pentru ca stiu ca e impatimita checurilor! Un chec cu o aroma minunata ce inmiresmeaza toata casa!

 

INGREDIENTE

  • 2c faina
  • 1+1/2 lgt praf de copt
  • 1/4 lgt sare
  • 1 lg scortisoara macinata
  • 3/4c zahar
  • 1 banana mare
  • 1/4c ulei
  • 1+1/2c morcov ras
  • 1/3c nuca de cocos
  • 1/2c lapte de soia/suc de fructe
  • 1 mana stafide
  • zahar pudra pentru presarat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu morcov (de post):

Pregatim o tava de 20cm x 20cm sau una rotunda de chec. Incalzim cuptorul la 180C.


Cernem impreuna faina, sarea, praful de copt si scortisoara. In alt vas, pasam banana, apoi o mixam bine cu zaharul si adaugam uleiul si laptele de soia.


Amestecul de faina se inglobeaza in cel cu banana fara sa amestecam prea mult. La sfarsit, morcovul, cocosul si stafidele se adauga amestecand cu o lingura, de sus in jos.


Compozitia se pune in tava si se tine la cuptor cca 35-40min, pana cand checul trece testul scobitorii.


Se serveste presarat cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu putina frisca vegetala langa.

2

1 banana inlocuieste 1 ou in retetele de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu morcov (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Teo 1

23.03.2011, 21:29

incerc sa-mi inchipui cat e de bun, ca doar morcovul e ''regele''legumelor!

Dya Daniela Andrei 1

23.03.2011, 21:51

adry88 1

03.06.2011, 10:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec alb/negru