Chec cu nuca de cocos si visine

de Rocsi in Prajituri, 26 Mar 2011 | 4127 vizualizari

 

Este o reteta de post de pe blogul Nadinei.Multumesc Nadina e foarte bun!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa minerala
  • 200 gr zahar
  • 125 gr nuca de cocos
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 200-250 gr faina(oricum mai bine mai puneti dupa ochi daca mai trebuie)
  • 1 mana visine fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca de cocos si visine:

Amestecam mai intai faina cu nuca de cocos si zaharul.


apoi adaugam praful de copt si esenta de vanilie.


dupa care incepem sa turnam apa minerala treptat, si mixam continuu pana ce zaharul se topeste.


Se unge o tava cu margarina.


se toarna cam 3 sferturi din compozitie in tava.


restul de compozitie se amesteca cu cacao si o punem peste compozitia alba.


se modeleaza putin cu coada unei furculite.


deasupra asezam visinele.


dam tava in cuptorul incins si il lasam acolo pana se coace.


cand e gata ,il scoatem,il lasam la racorit si servim....


un desert de post minunat!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca de cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Cris2711 1

02.04.2011, 17:34

Rocsi o primavara de neuitat iti doresc

Rocsi 1

03.04.2011, 11:44

mihaelab
-cris pup si multumesc de urari..si tie la fel iti doresc

adry88 1

21.05.2011, 12:05

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu visine si crema de lamaie