Chec cu Nutella

de Lau in Prajituri, 14 Dec 2011 | 2397 vizualizari

 

inspiratia susu

 

INGREDIENTE

  • 175 g unt
  • 175 g zahar
  • 3 oua
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri lapte
  • 4 linguri nutella
  • sare
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu Nutella:

Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana se face spuma. Se adauga ouale pe rand, se mixeaza bine dupa fiecare, apoi adaugam un praf de sare, faina amestecata cu praful de copt, laptele, esenta, coaja de portocala si amestecam.


Turnam trei sferturi din compozitie intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, adaugam nutella si cu o furculita amestecam. Turnam restul de compozitie si adaugam stafide deasupra. Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Cris2711 1

15.12.2011, 12:49

kamy 1

15.12.2011, 13:14

cu lapte rece

Lau 1

15.12.2011, 13:30

mersi de vizita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec rapid cu fulgi de ciocolata