Chec cu piersici din compot

de RuxyRux in Dulciuri, 30 Ian 2017 | 720 vizualizari

 

O minunatie! 
Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 220 gr. zahar
  • 4 oua
  • 200 gr unt
  • 275 gr. faina
  • 3 linguri sirop din compot
  • 4 bucati de piersici din compot
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie
  • un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu piersici din compot:

Untul rece taiat felii se lasa putin la temperatura camerei, apoi se mixeaza intr-un bol impreuna cu zaharul si vanilia 3 minute. Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza dupa fiecare.


Se amesteca ingredientele uscate, faina cernuta impreuna cu praful de copt si sarea si se adauga in compozitia de unt si oua.


Se tapeteaza o forma de chec si se toarna aluatul, se pun deasupra piersicile bucatele sau felii.


Se coace checul pana trece testul scobitorii, la mine la cuptorul incins la 170 de grade C, a durat coacerea o ora si 15 minute. Dupa 50 de minute, acoperiti checul cu o foaie de copt.


Se scoate checul cand este gata se lasa sa se raceasca 15 minute in tava, apoi se scoate pe un gratar si se raceste perfect.


Pentru decor, puneti deasupra feliute de piersici.


Delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu piersici din compot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

01.02.2017, 21:55

Multumesc Oana!

RuxyRux 1

01.02.2017, 21:56

Simonici draga mea...multumesc!

RuxyRux 1

01.02.2017, 21:56

Licurici multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Chec in doua culori