Chec cu stafide

de Ksenya in Dulciuri, 3 Feb 2017 | 9570 vizualizari

COMENTARII (24)

oanapl 1

03.02.2017, 15:00

Ce bine arata!

Dulciuri cu Georgiana 1

03.02.2017, 15:36

Foarte bine arata !

Ancutsa 1

03.02.2017, 15:56

Tare frumos!

Valclaudia 1

03.02.2017, 17:16

kytz 1

03.02.2017, 18:03

Foarte frumos și sigur bun.... Dar oare cine ar avea răbdare 2-3 zile cu așa deliciu în casă ?

Ksenya 1

03.02.2017, 18:49

Multumesc mult de trecere!

Ina 1

03.02.2017, 19:14

delicios

Aletta 1

03.02.2017, 21:01

imi lasa gura apa

Bya Ralu 1

03.02.2017, 22:13

Si tu ai facut

Ksenya 1

04.02.2017, 09:52

multumesc de popas!

Rocsi 1

04.02.2017, 20:06

Ce bine suna reteta asta de chec!

miki_a 1

04.02.2017, 21:58

Foarte reușit!

dantes 1

05.02.2017, 12:03

Bun!

MotanLaOale 1

05.02.2017, 18:38

navidad_2017 1

19.02.2017, 01:56

L-am facut de 2 ori intr-o saptamana, asa de mult ne-a placut! Tata zice ca-i exact gustul pe care si-l aminteste de pe timpuri... si ca aroma aceea de neconfundat vine sigur de la untul "caramelizat"! A 2a oara l-am facut in portie dubla, si nu numai ca s-a pastrat zile intregi f bine, dar a devenit tot mai aromat si mai fraged!

navidad_2017 1

19.02.2017, 02:04

Si inca un mesaj (din partea tatii): "samii vkusnii keks! s ceaiom iz stakana! " Din pacate nu avem alfabet chirilik, dar sper ca am scris corect si ca poti intelege.

Ksenya 1

19.02.2017, 11:01

Navidad,multumesc de trecere ! .
Ma bucur ca reteta checului a mers la suflet.Stiu la ce se refera D-l. Da,merge checul acompaniat de paharul de ceai " гранёный стакан "

mihaelar63 1

07.03.2017, 08:48

Ce-mi place

Aletta 1

05.04.2017, 13:21

CE BUN

Rocsi 1

05.04.2017, 19:08

Ce pufos si delicios!

navidad_2017 1

03.12.2017, 16:08

Draga Xenia, in speranta ca veti citi mesajul: am facut checul de nenumarate ori (il adoram!!!, mai ales Tata!), dar cateodata nu iese asa fraged si crescut cum trebuie (ultima data chiar saptamana trecuta, de a trebuit transformat in "kartoshka", desi folosim de fiecare data exact aceleasi produse si cantitati. Am incercat cu praf de copt, dar chiar ii schimba mult din gust (zice Tata!). Aveti idee care ar putea fi pricina? V-am fi f. recunoscatori ptr un ajutor, caci am dori sa-l refacem "in original" ptr Sarbatorile care se apropie. Multumesc anticipat!

Ksenya 1

04.12.2017, 18:48

Draga Navidad, Ma bucur ca incerci retetele mele. Si sunt incantata ca intentionezi sa le prepari de sarbatori.Iti multumesc.
Hai sa vedem unde e problema.
Eu din ce mi-ai scris tu cred ca in fuctie de marimea oualor trebuie jonglat cu faina.Apoi alt aspect ar fi untul ,trebue lasat sa raceasca complet,apoi adaugat in compozitie. Cuptorul bine incins. Toate ingredientele trebuiesc aduse cat mai aproape de temperatura camerei. Faina alba 00,cernuta de 2 ori.
In urmatoarele zile,am sa refac checul sa vedem cam pe unde ai putea gresi.
Navidad,trebuie sa iasa intocmai ca in foto.
. Revin dupa ce il refac.

navidad_2017 1

05.12.2017, 00:26

Multumesc mult Ksenya ! Ma gandesc ca ar putea fi intr-adevar marimea oualor, caci uneori sunt M, alteori L, depinde ce avem in casa... iar noi nu prea suntem bucatari/cofetari talentati, pregatim totul ad literam dupa reteta, mai ales la dulciuri, asa ca nu prea suntem in stare sa apreciem daca, consistenta unui aluat e cum trebuie, sau mai trebuie faina etc... Fara exagerare, e probabil cea mai des pregatita prajitura la noi, de cand ati postat reteta (e febletea tatii !); nu-i vorba ca si reciclarea in "kartoshka" a fost delicioasa, dar nu ne-ar trebui asa o nereusita in focul pregatirilor ptr Sarbatori (va fi "cozonacul"nostru, cum a fost si de Paste). Inca o data multumesc!

Ksenya 1

23.12.2017, 10:58

Navidad,am facut checul astazi,a iesit la fel ca in poza. Nu-mi dau seama unde se greseste.

Hai sa mai incercam o data .
Trebuie sa tii cont de cateva aspecte:
Ouale la temperatura camerei batute cu zaharul pana mixerul formeaza dune(lasa urme).
Untul sa fie racit si incorporat treptat.
Stafidele bine scurse si uscate pe un prosop de bucatarie.
Tava mea are 30x11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu branza si ciocolata