Chec cu vin, ciocolata si visine

de Veronica22 in Dulciuri, 19 Ian 2017 | 857 vizualizari

 

Imi place acest chec pentru aroma lui deosebita si mai ales imi place pentru ca este cremos, umed."Ca la bucatarasi acasa"

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml vin rosu
  • 250 gr unt
  • 250 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 100 gr ciocolata
  • 100 gr visine din dulceata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu vin, ciocolata si visine:

Ouale, zaharul si untul se freaca spuma. Adaugam cacaua, vinul, praful de copt si faina si se mixeaza pana cand compozitia este omogena. Se scot visinele din dulceata si se pun in compozitie, iar ciocolata se rupe in cubulete si se amesteca si ea in compozitia de chec.
O forma de chec rotunda se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina eu am folosit o forma rotunda din silicon), se toarna compozitia si se da la cuptor.
Cand este coapta, se scoate, se lasa la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu vin, ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

kytz 1

19.01.2017, 18:49

Panacris 1

19.01.2017, 18:50

katty 1

19.01.2017, 22:19

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

ieri la 22:23

Budinca de vanilie cu migdale si sos de caise cu menta

de Rocsi 9

ieri la 19:36

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 14:26

Mancare de cartofi noi

ieri la 13:29

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate