Chec cu visine

de InLumeaMea in Prajituri, 5 Apr 2013 | 7889 vizualizari

 

Simplu de pragatit si foarte bun... :)

 

INGREDIENTE

  • 6 ouă
  • 300g făina alba
  • 300g zahăr
  • 4 linguri apă fierbinte
  • 4 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • Esența de vanilie
  • Vișine (fără sâmburi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine:

Separăm albușurile de gălbenușuri, apoi batem albușurile împreună cu zahărul. Adaugăm apa fierbinte, iar dupa ce s-a topit zahărul punem gălbenușurile unul câte unul.


Adăugăm apoi uleiul si făina amestecată cu praful de copt, iar la urmă punem si vanilie in funcție de preferințele fiecăruia.


Împartim compoziția în două si o asezăm în două tăvi pentru cozonaci. Adăugam vișinele pe deasupra, ca să ajungă pe fundul tăvilor. Dacă vreți vișinele mai la suprafață, bagați tăvile la cuptor și așteptați să se mai îngroașe un pic compoziția.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:04

Simplu si bun!

Rocsi 1

05.04.2013, 21:09

Iau o feliuta

MotanLaOale 1

05.04.2013, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu iaurt