Chec cu visine si cacao

de Ligia Bxl in Prajituri, 1 Feb 2011 | 9701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 cana si jumatate de zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 cana de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 2 cani si jumatate de faina
  • cateva visine din compot
  • putina sare
  • 2 linguri de cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine si cacao:

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat bine spuma,apoi se adauga zaharul si iar se bate cu mixerul,apoi se adauga galbenusurile,putina sare,uleiul,faina,praful de copt,laptele toate se pun pe rand.Dupa ce s-a format o compozitie legata se opreste jumatate din compozitie si intr-una din ele se adauga cacaoa,apoi in tava cu foaie de copt se pune partea alba de compozitie,apoi cateva visine si apoi partea de cacao si se da la cuptorul incins dinainte.Dupa ce s-a rumenit se face testul cu scobitoarea si se da la rece.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

elena1988 1

02.02.2011, 13:09

Cris2711 1

02.02.2011, 21:36

Ligia

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 23:59

elena,cris

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa (de post)