Chec cu visine si cacao

de Ligia Bxl in Prajituri, 1 Feb 2011 | 9104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 cana si jumatate de zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 cana de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 2 cani si jumatate de faina
  • cateva visine din compot
  • putina sare
  • 2 linguri de cacao
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine si cacao:

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat bine spuma,apoi se adauga zaharul si iar se bate cu mixerul,apoi se adauga galbenusurile,putina sare,uleiul,faina,praful de copt,laptele toate se pun pe rand.Dupa ce s-a format o compozitie legata se opreste jumatate din compozitie si intr-una din ele se adauga cacaoa,apoi in tava cu foaie de copt se pune partea alba de compozitie,apoi cateva visine si apoi partea de cacao si se da la cuptorul incins dinainte.Dupa ce s-a rumenit se face testul cu scobitoarea si se da la rece.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

elena1988 1

02.02.2011, 13:09

Cris2711 1

02.02.2011, 21:36

Ligia

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 23:59

elena,cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Valurile Dunarii