Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am separat ouale si am inceput prepararea checului.
Am batut bine galbenusele cu zaharul adaugand treptat ulei si apa.
Albusele le-am batut spuma separat apoi le-am incorporat in compozitia obtinuta din galbenuse, zahar, apa si ulei. Am adaugat faina in ploaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Tava am tapetat-o cu hartie de copt si am turnat in ea compozitia...pastrand o parte din ea si am amestecat-o cu cacao si cele 2 plicuri de capucino ( am pus capucino deoarece am avut prea putina cacao) si esenta de rom. Am turnat si restul de compozitie peste cea din tava si am introdus tava la cuptor. Dupa 5 minute am scos tava din cuptor si am pus pe blat patratele de ciocolata si visinele din compot fara samburi. Am reintrodus dinou tava in cuptor si am lasat-o acolo pana cand checul s-a copt si a trecut testu scobitorii...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult