Chec cu zmeura

de vanilla in Prajituri, 26 Oct 2010 | 10197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 20 lg de zahar
  • 20 lg de ulei
  • 20 lg de lapte
  • 25 lg cu varf de faina
  • 1 praf de copt 
  • 1 esenta de vanilie
  • 200 gr zmeura din compot sau proaspete
  • 1 plic glazura duo Dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu zmeura:

Ouale si zaharul se bat spuma cu mixeul la viteza medie. Se adauga apoi uleiul si se mixeaza pana ce se incorporeaza. Se repeta aceiasi operatiune si cu laptele si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se pune peste amestecul de oua. Se pune faina treptat si in tot acest timp se amesteca usor cu mixeul.


Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu faina. iar apoi se adauga direct in tava si zmeura. Se coace la fol moale 30-35 de min.

Dupa ce s-a racit se glazureaza cu Glazura Dr Oetker conform instructiunilor de pe plic.



Yummilicious!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 15:43

LA O CAFEA VREAU SI YO PUTIN

Cris2711 1

12.03.2011, 10:26

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 23:38

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Stufat de miel
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide