Biscuiti Oreo de casa

de Brindusa in Prajituri, 28 Feb 2011 | 9111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru biscuiti:
  • 200 g faina
  • 75 g cacao Olandeza, neagra (neaparat folositi o cacao de buna calitate, inchisa la culoare)
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 150 g zahar tos
  • 150 g unt,moale, taiat cubulete
  • 1 ou
  • Pentru crema:
  • 100 g unt, moale
  • 200 g zahar pudra
  • miezul de la 1 pastaie de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Oreo de casa:

  • Incalzeste cuptorul la 180 C
  • Pune foaie de copt in 3 tavi
  • Amesteca ingredientele uscate (de la faina pana la zahar)
  • Adauga untul si amesteca cu un mixer, la viteza mica.
  • Adauga oul si continua sa amesteci pana ce se formeaza o coca mai faramicioasa
  •  Ia cu o lingurita din coca si fa din ea o bila. Pune-o in tava. Apasa bine cu degetele, ca sa-i dai o forma circulara. Fa biscuitul subtire, pentru ca se va umfla la copt.
  • Pune biscuitii la 2 cm distanta, pentru ca nu vor creste prea mult la copt
  • Coace cam 10 minute
  • In timpul acesta fa crema. Amesteca untul cu vanilia, la viteza mica.
  • Adauga 1/2 din zahar si amesteca 
  • Adauga restul de zahar si amesteca la viteza mica 3 minute
  • Mareste viteza la maxim si mai amesteca 3 minute, pana ce crema devine pufoasa.
  • Raceste biscuitii pe un gratar
  • Uneste cate 2 biscuiti cu crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Oreo de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mirela0911 1

01.03.2011, 18:47

Ai mei copii sunt innebuniti dupa reclama Tb sa incerc si eu reteta asta pt. ca cei din comert nu prea imi plac, sunt asa de tari

adry88 1

18.06.2011, 12:26

foarte buni

gaby_gabytza 1

13.12.2011, 15:14

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă video