Chec cu zmeura

de Florin A in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 1099 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 gr zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • o ceasca cu ulei
  • o ceasca cu lapte
  • 2-3 cesti cu zahar tos
  • 4 cesti cu faina alba de grau
  • o lingurita cu praf de copt
  • 200 gr zmeura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu zmeura:

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul (inclusiv cel vanilat) pana ce se obtine o spuma densa.


Se adauga coaja de portocala, uleiul si laptele, amestecandu-se usor.


Se presara praful de copt si faina si se mixeaza pana la omogenizarea completa.


Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava/forma de copt (tapetata cu hartie) si se adauga zmeura din loc in loc.


Se coace la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute sau pana ce trece testul scobitorii.


Dupa coacere, se pastreaza in forma pana se raceste complet.


La servire se poate presara zahar pudra vanilat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

23.01.2017, 19:51

Va multumim bucatarasi!

Lau 1

24.01.2017, 12:59

oanapl 1

25.01.2017, 16:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec alb şi negru