Chec cu zmeura

de Florin A in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 12309 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 gr zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • o ceasca cu ulei
  • o ceasca cu lapte
  • 2-3 cesti cu zahar tos
  • 4 cesti cu faina alba de grau
  • o lingurita cu praf de copt
  • 200 gr zmeura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu zmeura:

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul (inclusiv cel vanilat) pana ce se obtine o spuma densa.

Se adauga coaja de portocala, uleiul si laptele, amestecandu-se usor.

Se presara praful de copt si faina si se mixeaza pana la omogenizarea completa.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava/forma de copt (tapetata cu hartie) si se adauga zmeura din loc in loc. 

Se coace la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute sau pana ce trece testul scobitorii.

Dupa coacere, se pastreaza in forma pana se raceste complet.

La servire se poate presara zahar pudra vanilat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri