Chec cu zmeura

de Florin A in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 12353 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 gr zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • o ceasca cu ulei
  • o ceasca cu lapte
  • 2-3 cesti cu zahar tos
  • 4 cesti cu faina alba de grau
  • o lingurita cu praf de copt
  • 200 gr zmeura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu zmeura:

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul (inclusiv cel vanilat) pana ce se obtine o spuma densa.

Se adauga coaja de portocala, uleiul si laptele, amestecandu-se usor.

Se presara praful de copt si faina si se mixeaza pana la omogenizarea completa.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava/forma de copt (tapetata cu hartie) si se adauga zmeura din loc in loc. 

Se coace la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute sau pana ce trece testul scobitorii.

Dupa coacere, se pastreaza in forma pana se raceste complet.

La servire se poate presara zahar pudra vanilat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos