Chec de ciocolata si menta

de RuxyRux in Dulciuri, 20 Ian 2017 | 1047 vizualizari

 

Chec After Eight...un desert senzational, va invit cu drag! Un chec minunat, dens, umed, o explozie de menta si ciocolata pe cerul gurii! Va las cateva felii pentru maine la cafea! 
Ca la bucatarasi acasa!

 

INGREDIENTE

  • 20 ciocolatele After Eight
  • 4 oua
  • 230 gr. faina de patiserie
  • 200 gr. zahar
  • 50 gr. cacao
  • 225 gr unt( gras. 82%)
  • 150 ml lapte
  • un praf de sare
  • vanilie
  • o lingurita praf de copt
  • menta verde pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de ciocolata si menta:

Topim untul intr-un vas, la foc mic, cat este fierbinte, adaugam laptele, apoi imediat 8 ciocolatele after eight, amestecam sa se omogenizeze, fara insa a insista foarte mult.


Mixam ouale cu praful de sare , cu zaharul si vanilia timp de 5 minute pana obtinem o bezea, adaugam usor, compozitia de lapte, apoi cacaua, mixam in continuare, iar la final, punem faina si praful de copt, amestecam.


Tapetam o forma de chec cu pergament, adaugam aluatul, punem restul de ciocolatele din loc in loc( vezi imaginile).


Coacem checul la cuptorul preincalzit la 170 de grade C, timp de o ora. Il scoatem din forma numai dupa ce s-a racit complet.


Feliati checul si bucurati-va de un gust delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de ciocolata si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (60)

RuxyRux 1

28.01.2017, 09:17

Raluca scumpa mea, nici nu stii cat ma bucur ca ti-a reusit si e pe placul tau! Grozav si cu nuci, eu le iubesc in chec! Multumesc draga mea ca ai probat reteta! Te imbratisez cu drag!

Raluca57 1

28.01.2017, 17:33

Placerea a fost a noastra, te asigur! ne-am lins pe degete...

RuxyRux 1

29.01.2017, 19:17

Draga mea Raluca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Şarlotă pariziană - reteta 500

ieri la 20:53

Chec sandwich croque monsieur

ieri la 20:32

Salata de fasole  ochi-negru

de Ksenya 4

ieri la 16:35

RETETA RECOMANDATA
Bounty bars