Chec de post

de ionela2682 in Prajituri, 1 Dec 2011 | 5206 vizualizari

 

Daca tot am folosit forma de guguluf pt atatea retete de dulce ...am zis sa o pun sa faca si ceva de post..a iesit ceva ce nimeni nu credea ca este intradevar de post....un adevarat vulcan de ciocolata!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • 5 lg cacao
  • 1 1/2 cani apa
  • 5 lg ulei
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • stafide,nuci,alune ( obtional)
  • 2-3 lg de dulecata
  • glazura
  • 5 lg zahar
  • 1 lg cacao
  • 3 lg apa
  • 100 g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

-mixam bine toate ingredientele de mai sus pana ce zaharul este dizolvat complet


-turnam in tava unsa si tapetata cu faina si dam la cuptor pana trece testul scobitorii


-Glazura :


-zaharul se pune la caramelizat..cand este complet topit adaugam margarina ,amestecam pana se dizolva complet , adaugam cacaoa


-turnam glazura peste guguluful racit complet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Cris2711 1

02.12.2011, 00:49

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:41

ce bine arata

lia maria 1

09.12.2011, 10:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Coronita de post cu cacao si aroma de portocale