Chec de vara cu visine

de housy in Dulciuri, 24 Oct 2010 | 9503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 5 linguri ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500-600 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 pumni de visine fara samburi
  • 2 linguri cacao
  • un pumn nuci taiate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de vara cu visine:

 

- se bat ouale, zaharul si uleiul cu mixerul

- faina, praful de copt si sarea se amesteca in alt castron

- cele doua mixuri se incorporeaza una-n alta, se omogenizeaza

- se da in forme de chec unse cu margarina si tapetate cu faina, pastrandu-se putin aluat in care se adauga 2 linguri de cacao, si se omogenizeaza

- peste se arunca visinele fara samburi

- cu o lingura se toarna in fire compozitia cu cacao

- deasupra se presara zahar tos si nuci taiate

- se pun in cuptorul incins dinainte.

                                                                           Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de vara cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

housy 1

29.10.2010, 21:36

multu Teo

dinada 1

13.12.2011, 18:26

am si eu o rugaminte, scrieti retetele corecte, sunt curioasa ce compozitie v-a iesit din 3 oua. si 500 gr faina

gaby_duceag 1

13.12.2011, 18:52

dinada, citind reteta, cred ca a uitat sa scrie laptele, dar sunt sigura ca nu a fost cu intentie.
a omis..pur si simplu fara sa-si dea seama..

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brownie cu biscuiti