Chec de vara cu visine

de housy in Dulciuri, 24 Oct 2010 | 7313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 5 linguri ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500-600 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 pumni de visine fara samburi
  • 2 linguri cacao
  • un pumn nuci taiate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de vara cu visine:


- se bat ouale, zaharul si uleiul cu mixerul


- faina, praful de copt si sarea se amesteca in alt castron


- cele doua mixuri se incorporeaza una-n alta, se omogenizeaza


- se da in forme de chec unse cu margarina si tapetate cu faina, pastrandu-se putin aluat in care se adauga 2 linguri de cacao, si se omogenizeaza


- peste se arunca visinele fara samburi


- cu o lingura se toarna in fire compozitia cu cacao


- deasupra se presara zahar tos si nuci taiate


- se pun in cuptorul incins dinainte.


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de vara cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

housy 1

29.10.2010, 21:36

multu Teo

dinada 1

13.12.2011, 18:26

am si eu o rugaminte, scrieti retetele corecte, sunt curioasa ce compozitie v-a iesit din 3 oua. si 500 gr faina

gaby_duceag 1

13.12.2011, 18:52

dinada, citind reteta, cred ca a uitat sa scrie laptele, dar sunt sigura ca nu a fost cu intentie.
a omis..pur si simplu fara sa-si dea seama..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole cu leuștean

de RODIMUR 5

ieri la 19:34

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

pe 17.11 la 20:22

Carne de vita cu sos picant la cioroiul crock-pot

pe 17.11 la 20:06

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

pe 17.11 la 13:54

RETETA RECOMANDATA
CHEC CU ULEI