Chec din albusuri

de Miha in Prajituri, 27 Dec 2010 | 2732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g albus
  • 200 g zahar
  • 100 g unt
  • 125 g iaurt Cremosso
  • ~300 g faina
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • 30 g cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri:

Am mai incercat acest chec si in alta varianta.


Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine ca o crema. Se adauga iaurtul si se omogenizeaza. Faina amestecata cu praful de copt se incorporeaza usor in compozitie. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si cu miscari de jos in sus se incorporeaza in compozitie.



Intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina se toarna jumatate din compozitie. Printr-o sita fina cernem cacaoa deasupra, formand un strat pufos de cacao. Turnam usor restul compizitiei si dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste frumos. Se face testul cu scobitoarea pentru siguranta.



Se lasa la racit apoi se feliaza.



O reteta de chec foarte usor de facut, potrivit dimineata langa un pahar de lapte sau o cana imensa :)) de cafea. ;)



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

ionix 1

28.12.2010, 14:58

ce pufoşenie mişto

Dana Cristea - pusikmea 1

28.12.2010, 21:54

Miha 1

28.12.2010, 23:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca