Chec din albusuri

de Panacris in Prajituri, 25 Apr 2012 | 2905 vizualizari

COMENTARII (17)

Bucataras Medi 1

25.04.2012, 10:40

bun.

Sim0na 1

25.04.2012, 10:40

Bun-bun, mai ales langa o cafeluta...

T I M E A 1

25.04.2012, 10:46

cafeaua o am pe masa...lipseste checul

Rocsi 1

25.04.2012, 11:10

am gasit si desert sa pap la tine

Bya Ralu 1

25.04.2012, 11:20

bun checul

La Ancuta 1

25.04.2012, 11:53

MotanLaOale 1

25.04.2012, 14:24

Lau 1

25.04.2012, 14:44

servesc si eu o feliuta

bucatarimcudiana 1

25.04.2012, 15:13

imi place

cocolina 1

25.04.2012, 16:39

foarte bun

MonaMimi 1

25.04.2012, 17:19

bun checul

Panacris 1

25.04.2012, 17:45

Multumesc de aprecieri!

diaconta 1

25.04.2012, 18:17

mereu adun albusurile si apoi le arunc

Panacris 1

25.04.2012, 18:35

Pai, uite o idee salvatoare

MotanLaOale 1

25.04.2012, 18:53

iry-gabriela 1

25.04.2012, 21:43

si cu galbenusurile de la atatea oua ce sa fac?

Panacris 1

26.04.2012, 08:30

Iri, pai, galbenusurile se presupune ca le/ai folosit la maioneza, cozonac, crema fiarta etc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri