Chec din albusuri

de adry88 in Dulciuri, 25 Sep 2013 | 2216 vizualizari

 

Dupa atata pizza am zis sa va aduc si ceva dulce:)m-am inspirat de la Timea pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri ananas scurs de zeama
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,adaugam uleiul si laptele mixand dupa fiecare,


Adaugam faina amestecata cu praful de copt,omogenizam(eu am adaugat putin ciocolata razuita si ananasul)


Turnam compozitia(din care am oprit 2-3 linguri) in tava tapetata cu unt si faina


Amestecam cele 2 linguri oprite cu cacao si cu lingura adaugam deasupra la compozitia din tava,


dam la cuptorul; incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca in tava dupa care o pudram cu zahar si o taiem

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

25.09.2013, 17:59

Am si eu in plan sa facFoarte bine arata al tau!

Rocsi 1

25.09.2013, 19:59

Si eu mai fac chec din albusuri si este foarte bun

adry88 1

26.09.2013, 09:12

multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu rahat