Chec fara coacere

de Panacris in Dulciuri, 31 Ian 2017 | 1647 vizualizari

 

Daaa!!!!!!!1 O altă variantă a clasicului salam de biscuiți ;) Zmeișorii au reacționat, cică nu-i salam de biscuți, din ăla rotund, în țiplă :D,  e chec de biscuiți ;) Așa că ei m-au provocat să postez rețeta de chec fără coacere  "Ca la bucatarasi acasa". ;) 
 

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuți 
  • 2 bucati brioșe 
  • 3 felii chec 
  • 250 gr unt 
  • 4 linguri zahăr tos 
  • 50 gr pudră de cacao 
  • 1 lămâie 
  • 200 gr rahat aromat 
  • 1 lingura esență de vanilie 
  • 1 lingura esență de rom
  • 1 lingura esență de lămâie 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec fara coacere:

Rahatul tăiat bucățele se topește împreună cu untul, într-un vas cu fundul gros, cca. 10 minute la foc mic.


Biscuiții, brioșele, feliile de chec se mărunțesc, împreună cu lămâia întreagă. Crema de unt și rahat se adaugă peste amestecul de biscuți, brioșe, chec și lămâie. Se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele, se asezonează cu pudra de cacao și esențele, amestecându-se pane ce se înglobează toate ingredinetele.



Aluatul obținut se pune într-o formă de chec, tapetată cu folie alimentară și se dă la rece, cca.2 oare sau mai bine până a doua zi. ;) Checul fără coacere se scoate din formă și se feliază. Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec fara coacere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

01.02.2017, 20:12

Rocsi, data viitoare tocmai s-a epuizat până am ajuns acasă

dantes 1

14.02.2017, 07:45

Bun!

mihaelar63 1

14.02.2017, 07:53

BUUUN !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi pentru micul dejun