Chec imbracat in ciocolata si cocos

de rivka in Prajituri, 25 Iul 2010 | 4543 vizualizari

 

este pt soti de luat la birou...astfel scapam si de pus sandwichuri (eu cel putin)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 grame zahar
  • aprox 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ceasca lapte
  • 300 grame faina
  • 1 praf copt
  • 4 linguri cacao
  • 4 vanilii
  • 1 tableta ciocolata cu lapte(eu pun cea mai ieftina din magazin)
  • cateva linguri de nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec imbracat in ciocolata si cocos:

3 galbenusuri se freaca cu 300 grame zahar, aprox 100 ml ulei + 1 ceasca lapte apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare.

Se imparte compozitia in 2, in jumatate se amesteca vaniliile in cealalta jumatate cacaoua.

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna compozitiile una peste alta, si se da la cca 170 grade cca 1 ora se face testul cu scobitoarea.

Se scoate se lasa sa se raceasca.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi, se unge cu o pensula pe checul racit , se stropeste cu nuca de cocos.

Cand e rece se taie felii.

Se pastreaza acoperit cu stergar de bucatarie intr-un dulap de bucatarie cu vitrina(inchis).-eu le pastrez in vitrina de la bucatarie.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec imbracat in ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chec imbracat in ciocolata si cocos-0
Chec imbracat in ciocolata si cocos-1

COMENTARII (30)

Miha

Miha 1

25.07.2010, 23:00

Vin si eu la petrecere. Am si pijama rosie.

epurasha2bb

epurasha2bb 1

26.07.2010, 15:14

mama cat imi place reteta! super, 5 furculite!

elena1988

elena1988 1

08.02.2011, 13:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!