Chec imbracat in ciocolata si cocos

de rivka in Prajituri, 25 Iul 2010 | 5411 vizualizari

 

este pt soti de luat la birou...astfel scapam si de pus sandwichuri (eu cel putin)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 grame zahar
  • aprox 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ceasca lapte
  • 300 grame faina
  • 1 praf copt
  • 4 linguri cacao
  • 4 vanilii
  • 1 tableta ciocolata cu lapte(eu pun cea mai ieftina din magazin)
  • cateva linguri de nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec imbracat in ciocolata si cocos:

3 galbenusuri se freaca cu 300 grame zahar, aprox 100 ml ulei + 1 ceasca lapte apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare.


Se imparte compozitia in 2, in jumatate se amesteca vaniliile in cealalta jumatate cacaoua.


Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna compozitiile una peste alta, si se da la cca 170 grade cca 1 ora se face testul cu scobitoarea.


Se scoate se lasa sa se raceasca.


Ciocolata se topeste pe baie de aburi, se unge cu o pensula pe checul racit , se stropeste cu nuca de cocos.


Cand e rece se taie felii.


Se pastreaza acoperit cu stergar de bucatarie intr-un dulap de bucatarie cu vitrina(inchis).-eu le pastrez in vitrina de la bucatarie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec imbracat in ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Miha 1

25.07.2010, 23:00

Vin si eu la petrecere. Am si pijama rosie.

epurasha2bb 1

26.07.2010, 15:14

mama cat imi place reteta! super, 5 furculite!

elena1988 1

08.02.2011, 13:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca