Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pur si simplu o pufosenie ...
Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se mixeaza spuma tare impreuna cu un praf de sare.Adaugam apoi zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare si lucioasa.
Separat amestecam galbenusurile cu uleiul si le turnam peste albusuri amestecand cu grija de jos in sus.
Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam la amestecul de albusuri cu galbenusuri,amestecand in continuare cu grija de jos in sus.
Luam 1\4 din compozitie si o amestecam separat cu cacaua.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt .Turnam compozitia alba iar la suprafata cea cu cacao.
Dam tava la cuptor la 180 grade pentru 25 minute.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult