Chec pufos ca la mama acasa

de rivka in Prajituri, 18 Sep 2009 | 77167 vizualizari

 

Simplu de facut, necostisitor, gustos si rapid, trece garantat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 grame zahar
  • aprox 100 ml ulei
  • 1 ceasca lapte
  • 300 grame faina
  • 1 plic praf copt
  • putin otet pentru stins praful de copt
  • cacao
  • zahar vanilat sau esenta de vanilie
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos ca la mama acasa:

Se separa albusurile de galbenusuri.


Cele 3 albusuri se bat spuma.


Cele 3 galbenusuri se freaca cu 300 grame zahar, aprox 100 ml ulei de floarea soarelui, 1 ceasca lapte,300 grame faina si praful de copt stins in putin otet.


Apoi se incorporeaza ablusurile batute spuma amestecand de jos in sus.


Aceasta compozitie se imparte in 2, in una se adauga zaharul vanilat in cea de-a 2-a cca 3 linguri cacao.


Se toarna cele 2 compozitii pe rand in tava de chec, apoi se da tava la cuporul incins cca 180 grade cca 1 ora.


Se incearca cu o andrea sau un betisor daca iese curat este facut inauntru.


Se lasa sa se raceasca se taie felii si se serveste langa o cana cu lapte, cafea sau ceai.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

papusica 1

30.03.2010, 12:26

este foarte bun,si foarte usor de preparat.

elena1988 1

06.03.2011, 08:16

jolygina 1

16.08.2012, 00:08

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Învârtită cu dovleac