Chec pufos ca la mama acasa

de rivka in Prajituri, 18 Sep 2009 | 73946 vizualizari

 

Simplu de facut, necostisitor, gustos si rapid, trece garantat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 grame zahar
  • aprox 100 ml ulei
  • 1 ceasca lapte
  • 300 grame faina
  • 1 plic praf copt
  • putin otet pentru stins praful de copt
  • cacao
  • zahar vanilat sau esenta de vanilie
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos ca la mama acasa:

Se separa albusurile de galbenusuri.


Cele 3 albusuri se bat spuma.


Cele 3 galbenusuri se freaca cu 300 grame zahar, aprox 100 ml ulei de floarea soarelui, 1 ceasca lapte,300 grame faina si praful de copt stins in putin otet.


Apoi se incorporeaza ablusurile batute spuma amestecand de jos in sus.


Aceasta compozitie se imparte in 2, in una se adauga zaharul vanilat in cea de-a 2-a cca 3 linguri cacao.


Se toarna cele 2 compozitii pe rand in tava de chec, apoi se da tava la cuporul incins cca 180 grade cca 1 ora.


Se incearca cu o andrea sau un betisor daca iese curat este facut inauntru.


Se lasa sa se raceasca se taie felii si se serveste langa o cana cu lapte, cafea sau ceai.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

papusica 1

30.03.2010, 12:26

este foarte bun,si foarte usor de preparat.

elena1988 1

06.03.2011, 08:16

jolygina 1

16.08.2012, 00:08

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Baclava