Chec rapid

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Ian 2013 | 27929 vizualizari

 

Un alt dulce care se face repede si nu necesita cine stie ce indemanare,doar vointa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • facultativ nuci,stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec rapid:

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc,se adauga apa si uleiul ca la maioneza.Apoi faina si albusurile care au fost batute spuma.Tava de chec se unge si tapeteaza cu faina se toarna mai mult de jumatate din compozitie.In compozitia ramasa se amesteca lingura de cacao si apoi se toarna peste restul compozitiei,jucandu-ne cum avem inspiratie,ca sa combinam cele doua culori.facultativ se pot pune stafide si nuca in compozitie.Se da la cuptor se incerca cu scobitoarea,daca iese curata este gata copt.Se taie rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rapid" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ryta 1

23.07.2014, 20:21

Adele 1

21.09.2014, 19:51

susu 1

19.02.2015, 08:19

Astazi il fac l-am luat de la Adele, chec clementina care este luat tot de la tine Am facut multe checuri la viata mea dar cum imi face unul cu ochiul cum il execut al tau e tare galben si frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec rece cu biscuiti si ciocolata