Chec rapid in doua culori

de Anastasia in Dulciuri, 22 Feb 2010 | 9849 vizualizari

 

Facuse Miha un chec daunazi, si mi sa facut o pofta ca n-am putut rezista si am facut si eu unul rapid :))

 

INGREDIENTE

  • 100gr. faina
  • 4 oua mari
  • 1lingura cacao ( 15gr.)
  • 120 grame zahar ( eu am pus 100)
  • 2 plicuri de zahar vanilat 
  • 1 praf de copt
  • 1 mana de stafide
  • 1 lingura  seminte de mac    
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec rapid in doua culori:

     * Ungeti o tava pentru chec cu unt si o infainati

    * Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat ~8,10 minute pana se albesc ca o crema

    * Adaugati faina cernuta cu praful de copt in trei rate de fiecare data ,incorporando incet, incet cu o spatula de lemn

    * Adaugati stafidele si mai amestecati odata pana le incorporati la fel de atent ca pe faina

    * Impartiti compozitia in doua parti egale si in una din ele adaugati o lingura cu cacao cernuta plina cu varf, o incorporati si pe ea cu o spatula de lemn

    * Turnati in tava compozitia fara cacao si peste ea turnati-o pe cea cu cacao, luati o furculita si treceti prin compozitie imitand  o mizscare spiralata pe lungumea formei

    * Pudrati checul cu mac

    * Dati checul la cuptor  pe raftul din mijloc la 180 de grade C ( cuptor preaincalzit ) pentru 35 de minute

 

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec rapid in doua culori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine, iaurt si cacao