Chec simplu

de MIUTA in Prajituri, 20 Mar 2011 | 11021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 3 oua
  • un pahar zahar tos
  • 50 ml ulei
  • un pahar faina
  • 3 plicuri vanilie
  • 100 g stafide
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec simplu:

Am separat albusul de galbenus de la  cele trei oua.Am masurat albusurile intr-un pahar.Cate albusuri intra in pahar atat se pune zahar si faina.Am batut spuma tare albusul,am adaugat zaharul si am continuat sa mixez spuma.Cand albusurile au fost foarte bine batute,am adaugat zaharul vaniliat si galbenusul.Am mixat putin si am pus uleiul in fir subtire ca la maioneza continuand sa mixez usor.Am scos mixerul din compozitie si am pus stafide amestecand in continuare cu o paleta de lemn.Am adaugat la sfarsit faina si praful de copt.Am pus compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se da la cuptor cca.30 minute.Se pudreaza cu zahar dupa preferinta.Noi il preferam fara zahar sa nu fie prea dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Cris2711 1

15.12.2013, 15:58

E la cuptor,astept rezultatul

Cris2711 1

15.12.2013, 16:46

Este cel mai bun chec

MIUTA 1

15.12.2013, 19:42

Ma bucur ca ti-a placut Cris

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Gogosi - reteta video