Chec simplu

de MIUTA in Prajituri, 20 Mar 2011 | 5516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 3 oua
  • un pahar zahar tos
  • 50 ml ulei
  • un pahar faina
  • 3 plicuri vanilie
  • 100 g stafide
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec simplu:

Am separat albusul de galbenus de la cele trei oua.Am masurat albusurile intr-un pahar.Cate albusuri intra in pahar atat se pune zahar si faina.Am batut spuma tare albusul,am adaugat zaharul si am continuat sa mixez spuma.Cand albusurile au fost foarte bine batute,am adaugat zaharul vaniliat si galbenusul.Am mixat putin si am pus uleiul in fir subtire ca la maioneza continuand sa mixez usor.Am scos mixerul din compozitie si am pus stafide amestecand in continuare cu o paleta de lemn.Am adaugat la sfarsit faina si praful de copt.Am pus compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se da la cuptor cca.30 minute.Se pudreaza cu zahar dupa preferinta.Noi il preferam fara zahar sa nu fie prea dulce.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

15.12.2013, 15:58

E la cuptor,astept rezultatul

Cris2711 1

15.12.2013, 16:46

Este cel mai bun chec

MIUTA 1

15.12.2013, 19:42

Ma bucur ca ti-a placut Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine.