Chec tigru guguluf

de Georgiana78 in Prajituri, 15 Iul 2012 | 7968 vizualizari

 

By Miremirc careia ii multumesc pt reteta!

 

INGREDIENTE

  • 300 g unt moale
  • 300 g zahar
  • 360 g faina
  • 6 oua
  • 60 g cacao
  • 1 plic praf de copt
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec tigru guguluf:

- untul moale de la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana capata o consistenta pufoasa , apoi adaugam ouale pe rand, mixand mai departe pana la omogenizare.

- adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, folosind tot mixerul. Compozitia obtinuta o impartim in 2 parti egale; o parte o amestecam cu cacao si omogenizam.

- in tava de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina asezam compozitia astfel : folosim o lingura pentru aluatul alb si o lingura pentru aluatul maro si asezam pe marginea tavii de jur imprejur o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia maro, una peste alta, pana la finalizarea ambelor compozitii.

 - dam tava la cuptor pentru 30 minute; lasam sa se raceasca si o putem felia pentru a o servi simpla sau presarata cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec tigru guguluf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Georgiana78 1

17.07.2012, 14:50

Multumesc Ruxy! Ma bucur ca iti place!

babi5 1

20.02.2013, 09:53

bun si usor de realizat

kytz 1

12.03.2017, 16:12

Foarte reușit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura turnata, cu branza, coacaze negre si cirese

de oanapl 7

ieri la 19:52

Salata cu cartofi, masline si somon

de oanapl 7

ieri la 19:12

Tort cu clatite si fructe

pe 17.08 la 16:25

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

pe 16.08 la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

pe 16.08 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec tigrat